Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία

webtv


Αθλητικός Σύλλογος Ωδείο Νέα Παιδεία

 
Μήνυμα

Στην εποχή των κοσμογονικών αλλαγών της έκρηξης των γνώσεων και της κρίσης των αξιών, η παιδεία καλείται να παίξει πρωταρχικό ρόλο στις προκλήσεις των καιρών μας. Τα Εκπαιδευτήρια "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ" ιδρύθηκαν με βαθιά πίστη στη μεγάλη αποστολή του Σχολείου. Από την ίδρυσή τους και μετά εξελίσσονται δυναμικά. Αποκτούν την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των γονέων και των μαθητών της Δυτικής Αθήνας. Αποτελούν σήμερα ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κέντρο στο οποίο λειτουργούν όλες οι βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Λογοτεχνία

logotexnia

Η εμπειρία μας, η αγάπη μας για τη δουλειά και το παιδί, η συνεργασία μας με άριστους εκπαιδευτικούς από τον φροντιστηριακό και τον πανεπιστημιακό χώρο σηματοδοτούν το επίπεδο σπουδών που στοχεύουμε και εγγυώνται τα θετικά αποτελέσματα που προσδοκούμε για τα παιδιά μας.


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ :
Κ. Αγωνιστών 4 - Δάσος Χαϊδαρίου, τηλ.: 210 53.22.540

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ : Άνδρου 3 - Δάσος Χαϊδαρίου, τηλ.: 210 58.10.281

ΔΗΜΟΤΙΚΟ : Σατωβριάνδου 9 - Δάσος Χαϊδαρίου, τηλ.: 210 53.22.846 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ Νεφέλης 1 - Αφαία
Χαϊδαρίου, τηλ.: 210 55.73.301

ΛΥΚΕΙΟ :
Νεφέλης 1 - Αφαία Χαϊδαρίου, τηλ.: 210 55.73.301 

Web     : www.neapaideia.gr
E-mail  :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
              Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 Επυτιχίες Ξένων Γλωσσών


F1 in schools1

Τελευταία Νέα


banner-weeklypaideia-n

Υποβολείο

Συνδεδεμένος(οι) τώρα

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους