Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία

webtv


Αθλητικός Σύλλογος Ωδείο Νέα Παιδεία

 
Μήνυμα

Στην εποχή των κοσμογονικών αλλαγών της έκρηξης των γνώσεων και της κρίσης των αξιών, η παιδεία καλείται να παίξει πρωταρχικό ρόλο στις προκλήσεις των καιρών μας. Τα Εκπαιδευτήρια "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ" ιδρύθηκαν με βαθιά πίστη στη μεγάλη αποστολή του Σχολείου. Από την ίδρυσή τους και μετά εξελίσσονται δυναμικά. Αποκτούν την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των γονέων και των μαθητών της Δυτικής Αθήνας. Αποτελούν σήμερα ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κέντρο στο οποίο λειτουργούν όλες οι βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Λογοτεχνία

logotexnia

Μέθοδοι Διδασκαλίας PDF Εκτύπωση E-mail

Συνεργατική μάθηση

Οι μαθητές προετοιμάζονται για τον εργασιακό χώρο καλλιεργώντας τις κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να αποτελεί κάποιος ενεργό μέλος μιας ομάδας όπως σεβασμός, συνεργασία, ενεργητική ακρόαση, έλεγχος συναισθημάτων, ευελιξία, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων κλπ.

Θεατρική αγωγή

Η θεατρική αγωγή έχει ενταχθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και εξυπηρετεί βασικούς στόχους του. Μέσω της υποκριτής τέχνης του θεάτρου - πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών - οι μαθητές κατανοούν έννοιες, θέτουν ερωτήσεις και προβληματισμούς και παίρνουν αποφάσεις έχοντας δουλέψει πάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική και κοινωνική τους ανάπτυξη.

 

 

 


Μουσειακή και πολιτιστική αγωγή

Ειδικευμένοι δάσκαλοι στη μουσειακή εκπαίδευση οργανώνουν επισκέψεις σε σημαντικούς αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους - με ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό- εμπλέκοντας τα παιδιά σε ομαδικές εργασίες που έχουν ως στόχο τη γνωριμία και τον σεβασμό της πολιτιστικής κληρονομιάς τους.
Επίσης, διοργανώνονται επισκέψεις σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις σε χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής, εθνικό θέατρο κλπ., στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν και γονείς.

 Επυτιχίες Ξένων Γλωσσών


F1 in schools1

Τελευταία Νέα


banner-weeklypaideia-n

Υποβολείο

Συνδεδεμένος(οι) τώρα

Έχουμε 29 επισκέπτες συνδεδεμένους