Διακρίσεις σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς

 

 

 


 

 

 

 

Σπουδαία ήταν η τιμή που επεφύλαξε και η «Ένωση Ελλήνων Φυσικών» για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» Βάιο – Ραφαήλ Â Μιχαλάκη και Αθανάσιο Τώρο , οι οποίοι συγκαταλέγονται ανάμεσα στους 30 πρώτους διακριθέντες μαθητές του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2015, καταλαμβάνοντας την 11η και 24η θέση αντίστοιχα. Οι μαθητές μας βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή Â που πραγματοποιήθηκε από την «Ένωση Ελλήνων Φυσικών» το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, στους μαθητές μας Φραγκή Â Δημήτριο και Μπαχάρα Γρηγόριο απενεμήθηκε από την «Ένωση Ελλήνων Φυσικών» Έπαινος Â Συμμετοχής για την επίδοση τους στον 25ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου.

Όλοι οι αναφερόμενοι μαθητές μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2015 τιμήθηκαν με απονομή Βραβείου Αριστείας και από το Εργαστήριο Φυσικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, που είχε την επιστημονική και εκπαιδευτική ευθύνη και επιμέλεια του Διαγωνισμού. Ο ίδιος φορέας Â απένειμε Βραβείο Αριστείας και στο μαθητή Αθανάσιο - Μάρκο Χαντζή της Στ΄ Τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας για τη διάκρισή του στο Διαγωνισμό Φυσικής/ Φυσικών 2015.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές μας που έτυχαν τόσο σπουδαίων βραβεύσεων και τους ευχαριστούμε γιατί για ακόμη μία φορά μας συγκίνησαν, μας έκαναν υπερήφανους κι απέδειξαν ότι με τη θέληση, την επιμέλεια και την επιμονή μπορούν όχι μόνο να σημειώσουν επιτυχίες, αλλά και να αποσπάσουν σημαντικές διακρίσεις.

Να έχουν υγεία, πρόοδο και πάντα επιτυχίες!

Το Γραφείο Τύπου των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία»

 

 

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές μας! Πολύ μεγάλη επιτυχία για το σχολείο μας!